WOK HARD FACE 28CM/4.5L

Symbol: FS-1075523
Dostępność: Mało
350.85
350.85
SZT
Masz pytanie zadzwoń: 883772405 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty 0
  • Dostawa do uzgodnienia 0
  • Kurier 20
  • Paczkomaty InPost 21
  • Kurier gabaryt 120
  • Kurier moduły PV i magazyny energii 475
  • Kurier dłużyca 800



Specyfikacja:

Materiał: aluminium
Pokrywka: Nie
Kolor: czarny
Rękojeść: tworzywo sztuczne
Średnica: 28 cm
Indukcja: Tak


Ten nowoczesny wok to doskonałe narzędzie dla miłośników zdrowego i dynamicznego gotowania.
Wyposażony w innowacyjną, ceramiczną powłokę nieprzywierającą Ceratec™
Superior, gwarantuje komfort smażenia bez przypalania, nawet przy intensywnym użytkowaniu i wysokich temperaturach.
Idealny do przygotowywania ryżu, makaronu, warzyw, mięsa, drobiu, ryb czy tofu - sprawdzi się zarówno w kuchni azjatyckiej, jak i podczas codziennego gotowania.
Bezpieczna i łatwa w czyszczeniu powłoka ceramicznaKorpus z aluminium pochodzącego w 100% z recyklinguGrube, energooszczędne dno zapewnia szybkie i równomierne nagrzewanie - także na indukcji
Podstawa nagrzewa się do 50% szybciej i zużywa do 30% mniej energii na płytach szklano-ceramicznych
Ergonomiczny, nie nagrzewający się uchwyt z wytrzymałego tworzywa zapewnia wygodę i bezpieczeństwo użytkowania
Możliwość używania w piekarniku do temperatury 150°C
Maksymalna temperatura smażenia: 270°C
Można myć w zmywarce, choć zaleca się mycie ręczne dla wydłużenia żywotności powłoki

**
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ewentualne ostrzeżenia oraz wskazówki dotyczące bezpieczeństwa, znajdują się w instrukcji obsługi. Instrukcję obsługi można pobrać ze strony producenta.fiskars.com

Dane producenta

FISKARS POLSKA SP. Z O.O.
UL .FIŃSKA 1. WŁYNKÓWKO
76-200 SŁUPSK

Osoba odpowiedzialna

Fiskars Finland Oy Ab
Keilaniementie 10
02151 Espoo
Finland

customerservice.warsaw@fiskars.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: